Valpar 2018

Prima är dräktig! Vi väntar valpar i januari med leverans i mars.

ELDFLAMMANS PRIMA BALLERINA


e. Whispering Oaks Longrunner

u. SELCH Lisabackens Gangster-Glimma

Född: 2015-03-14

HD: A ED: UA, Öga: UA Genomfört BPH

Prima är en liten, mörk jaktgoldentik. Hon är väldigt trevlig, mycket stabil mentalt och har ett fint språk mot människor och djur! Hon har mycket fart men älskar också att vara nära och är väldigt social och gosig. Prima ger inte upp i första taget och jobbar på bra i självständigt arbete.
Prima har tre kullsyskon, alla bröder. De jobbas i lydnad, spår, apportering och en utbildas till räddningshund i Polen. Jag är väldigt nöjd med den här kullen av det jag sett hittills. Det är mycket power i dessa hundar. Hela kullen är fria från HD/ED, allergier och andra sjukdomar.

Såhär beskriver matte Marianne Prima:

Prima er en hund med stort hjerte. Hun er en kosehund som alltid er nær sin eier.Hun er fin  i familien og går godt i lag sammen med andre hunder. I arbeid er hun med på alt fra sykling, lange fjell og hun bærer kløv med letthet og stor glede. Hun svømmer med god teknikk og apporter i vann. I apport arbeid og jakt sammenheng er hun litt uprøvd. Hun har Vært på treninger og kurs og viser stor glede ved å apportering og dirigering. Hun er rolig og fin ved skudd.

Prima er lettlært, men hun kan tenke en del selv. Noe som Gjør at jeg må være tydelig I min trening av henne. Hun elsker å få jobbe selvstendig og hun elsker å få løpe løpe og bare løpe, det er livet.

Ennå føler jeg at hun er uprøvd I konkurranse setting. Hun kommer seg for hver gang.

Vi har parat Prima med Indragårdens Kvick.

img_6510-1

Kvick är en trevlig och enkel hane med mycket motor. Född 2012, HD A, ED Ua. Ögonlyst med en partiell katarakt, ej ärftlig. Kvick är tjänstehund/patrullhund. Han är funktionsbeskriven, har genomfört MH och är uppflyttad till hkl spår, hkl bev bruks, lydnadsklass 3 och har vunnit HV-Skallet inom hemvärnet tre år i rad! En sann arbetsmaskin!

Han har stor kamplust, högt föremålsintresse och är stabil och trygg i alla miljöer.

Kvick är en följsam, trevlig och enkel kille. Han bodde hos oss i två veckor i samband med parningar och en lättare gäst kunde vi inte önskat.


Om du är intresserad av en arbetande golden till jakt, tjänst eller prov och tävling är du välkommen att höra av dig på emmaregberg@hotmail.com

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt vid val av valpköpare. Att stå på intresselistan är ingen garanti för att få en valp. Vi prioriterar köpare efter ambitionsnivå. 


sjalvklart-vit-880x290px