SE LCH Lisabackens Gangster-Glimma

img_3934

e. LP1 NO JCH SE JCH Stjärnglimtens Epson

u. Lisabackens Ella-Extreme

Född 2008-04-10
Ad: 0 HD: B
Ögon: utan anmärkning

GR_PRA1 och GR_PRA2: Fri

Vikt: 22 kg

Glimma är en arbetsglad och nätt liten tik. Hon är väldigt glad, social, samarbetsvillig, orädd och tar för sig bra i alla former av arbete. Hon är fysiskt sett väldigt uthållig och älskar att vara ute på långa rundor av alla de slag: cykling, skidor, löpning osv.

Hon är en arbetsmyra och då extra mycket när det kommer till självständigt arbete. Hon är en väldigt bra markör, duktig på sök och har alltid älskat och älskar allt vilt.

Glimma är svensk lydnadschampion. Hon är kvick/ har en hög reaktionsförmåga och har lätt för att lära, men kan också tänka en del själv vilket gjort att jag fått tänka till lite i hennes träning för att hon inte ska förekomma mig.

Gladast blir Glimma när hon får äta, bära, leka och mysa. Hon älskar att vara med och det finns aldrig någon anledning till att hon inte ska få vara det – hon är otroligt lättsam och trevlig.

Hon är mamma till tre av våra kullar och är helt fantastisk i denna roll. Alla hennes 18 avkommor är friröntgade på höfter och armbågar.

Glimma är nu 9 år gammal och vi har nu satt punkt för lydnaden för att satsa mestadels på apporteringsarbete. Vi planerar inga fler kullar på Glimma, men vi fortsätter aveln med hennes avkommor och barnbarn.

Resultat:
1:a pris lydnadsklass 1, 2, 3

3 x 1:a pris i lydnadsklass elit /svensk lydnadschampion

1:a pris NKL B-prov på Goldenklubbens KM, Klubbmästare -10

2 x 1:a pris ÖKL B-prov

3: e pris EKL B-prov

281,5 poäng och uppflyttad till lägreklass-spår

92 poäng och vinst på Goldenspecialen -15, ÖKL

1:a pris i NKL, ÖKL och Elitklass C-prov/Working test

Genomfört MH

DSC_1195

Glimma_med_dansvalp

img_6302