En serie om de valpkullar vi haft, del 3

Eftersom jag inte kan importera gamla bloggen hit så koperar jag över sådant som kan vara roligt att gå tillbaka och läsa om. Här kommer tredje delen av fyra om valpningarna! Denna gång om Cocktailkullens ankomst.

 

VÄLKOMMEN COCKTAIL-GÄNGET!

2014-11-19

Igår kväll drog den igång – valpningen.

Tempen gick upp och ned lite för att sen sjunka och sen stiga. Skolboksexempel, sånt har aldrig Glimma ägnat sig åt. Hon brukar nöja sig med att sova sista natten under sängen. Fråga mig inte hur hon ryms där, högdräktig och allt.

Åter till Ronja, som har varit och är en riktig pärla! Hon har varit en kämpe och är en oerhört duktig mamma!

Elina kom hit precis lagom till första valpen och hon har också varit en pärla och deltagit precis så som jag ville. Aron har varit en pärla, Birk och Glimma har varit två pärlor.

Jag är så tacksam för att allt gick bra! Ronja kan röra sig normalt nu, så det råder inga tvivel om att det var valparna som tryckte på.

Och i valplådan ligger nu 6 ljuvliga små valpar. 4 killar och 2 tjejer. Jag har spenderat förmiddagen med att dela ut valpbesked. Känner mig som jultomten eller något. Tråkigare när det inte finns en valp att erbjuda men sånt är livet ibland, vi hoppas på bättre lycka för er nästa gång istället!

Tikarna går ut som fodertikar, en åt mig och en åt Lisa. Sicken tur att det i alla fall blev två!

Nu ska jag bara njuta! Och kanske sova lite, vi höll på till strax efter fyra och gick upp innan åtta igen. Jag applåderar Aron och Elina som åkte till jobb respektive skola imorse.

Cocktail_1

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s