Stella löper!

Häromdagen började Stella löpa! Vi såg lite tecken på att det var på väg, men trodde att det skulle dröja några veckor till. 

Nu hamnar höglöpet runt samma dagar som vi har träff för Cocktail- och Danskullen med BPH (beteende- och personlighetsbeskrivning hund). Jag är så tacksam att hanhundsägarna är flexibla och kan tänka sig att ta hand om Stella lite. Det betyder att jag åker ner med henne och sen får hon bo tillsammans med sin kille någon vecka! Det känns väldigt bra för oss, hundarna får lugn och ro och ordentligt med tid att uppvakta varandra på. Vi hoppas att vi får lyckade parningar! Om allt går vägen levererar vi årets bästa julklapp till några väl valda hem i december. Håll gärna tummarna!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s