2017, du börjar bra!

Eldflammans flyttar!

Den här lilla busungen ska växa upp i HUS! Den 1:a mars flyttar vi in i drömmen! Mot söderort, vi hamnar strax utanför Farsta i ett litet fint hus på en stor stor tomt och det känns alldeles, alldeles underbart! 

Huset ligger precis vid skogen, sist på gatan och nära vatten och natur utan att vara alldeles för långt bort. Vi är så glada och Birk är överlycklig, den där killen som helst sover utomhus när vädret tillåter.

Tänk va, att till slut blir drömmar verklighet om man jobbar hårt för dem! Ett hus i Stockholm är ingen självklarhet och i vårt letande har vi många gånger känt att det varit hopplöst, alldeles för svårt och dyrt att hitta det vi sökt. Men nu står vi här, med ett alldeles lagom stort hus på en helt perfekt tomt, med ett helt perfekt läge. 

Vi är så tacksamma, glada och förväntansfulla! 

En reaktion till “2017, du börjar bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s