JAKTKURS/ LÄGER

OBS! Lägret är fullbokat! Jättekul att det blev så stort intresse! Det kommer fler kurser framöver, håll utkik här på hemsidan eller maila och meddela ditt intresse redan nu så hör jag av mig när vi planerat in datum!

Den 6-7:e maj ordnar jag en helg för en liten grupp där vi fokuserar på apportering för retrievers i två hela dagar. Vi anpassar nivån efter varje enskild deltagare. Vi går genom de färdigheter som behövs för nybörjar- till elitnivå och ni får med er vettiga övningsupplägg för att klara olika situationer i apporteringen.

Ni behöver inte ha förkunskaper men jag vill att era hundar har grundlydnad såsom inkallning, stadga och hundtolerans.
Vi håller gruppen liten för att varje ekipage ska få mycket egen träning och för att ni ska ha möjlighet att engagera er i varandra, ni kommer lära er mycket av att se andra hundar på olika nivåer men tanken är att ni ska få med er mycket egen praktisk träning för att känna er trygga och motiverade till att sedan fortsätta på egen hand! Upplägget anpassas efter er men ni ska känna att ni efter denna helg har fått en ökad förståelse för apporteringsarbetet och vad som krävs för de olika klasserna på prov. 

Vi kommer träna med dummies men möjligheten finns för de som vill prova att apportera vilt. 

Max 6 deltagare, kostnaden är 2000 kr, mat och boende ingår och vi håller till i Torsvi utanför Enköping från fredag till söndag! 

Anmäl redan nu för att säkra din plats på emmaregberg@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s