Sommarträning

Idag var vi på Nacka Brukshundsklubb för lydnadsträning. Det blev en varm men väldigt härlig eftermiddag, vi pausade efter en stund för att låta hundarna bada. 

Elda gjorde jättefina delar idag, trots att vi under våren nästan enbart fokuserat på apporteringsträningen. Jag har lite svårt för att bestämma mig om jag faktiskt ska satsa på både lydnad och jakt med henne eller om vi ska ägna oss helt och fullt åt en disciplin. Det vore lite kul att se hur långt vi kan ta oss om vi la allt krut på apporteringen. Känner dock att hon har rätt egenskaper för att bli en duktig lydnadshund också, men ja det är det där med tiden. Vi har tre hundar och jag är mitt i en satsning jobbmässigt. Min specialistutbildning som jag ägnat de senaste tre åren åt tickar mot sitt slut, det är faktiskt bara sommaren kvar. I augusti kommer min första bok ut, om graviditet och fysioterapi. Helt fantastiskt men också mödosamt och det har slukat en del av min tid den här våren. Jag längtar tills det blir lite mer utrymme för kenneln igen! Men det här med författande och uppfödning, inte en helt dum kombination. Jag tror absolut att det blir en fortsättning på det… 

Nu har jag precis kommit hem från en tur med cykeln och Glimma ner till sjön. Hon är i höglöp just nu så hon fick stanna hemma under dagen. 

Tack för era mail och visat intresse för valp! Nu i juni kommer förhoppningsvis besked om hanhund till Stella!

Dagens Elda 

En reaktion till “Sommarträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s