Tid för hejdå och en härlig påsk

Förra veckan flyttade Gudakullen! På långfredagens morgon åkte den sista lilla tjejen. Vi städade ur valprummet lite snabbt, packade in oss i bilen och åkte för att lämna tillbaka Eira. Sen drog vi till Torsvi för lite påskledigt!

Vi har haft en underbar helg och kom hem igår. Nu är även hundgården grundligt städad, alla extra galler och grindar borta och… det är så tomt!

Men vi fick helt plötsligt oceaner av tid och frihet och vi får härliga uppdateringar, valparna verkar ha det så bra! Det ska bli så spännande att följa dem framöver.

För alla som undrar angående nästa kull: Prima har fortfarande inte börjat löpa! Jag uppdaterar så fort hon drar igång. Tyvärr är det ju såhär med tikar och deras löp, det går aldrig att helt säkert veta när det blir. Men det ändrar ingenting, vi parar henne oavsett när det blir och hoppas att det inte dröjer alltför länge (föredrar helt klart att ha valpar under årstider som tillåter mycket utetid).

Vi avslutar den här helgen med att fira Birk som blir 8 år idag! Grattis till hela Astridkullen, kennelns förstfödda och för alltid lite extra speciella!

Lämna en kommentar