Kennellägret

Förra helgen hade vi kennelläger i Fjällnora. Vi inledde med jaktträning hos Lasse Johnsson (Höghedens kennel) på fredagen och hade sen lydnadskurs med Malou Ovsiannikow i Fjällnora både lördag och halva söndagen.

Det var några år sen vi bjöd in till kennelläger och vi har ju med tiden växt ur tidigare koncept där vi fixat både mat och träning. Den här gången hade vi med oss Lennon och ville ha ett smidigt upplägg. Är så glad för både instruktörer och färdig mat för det skapade tid och möjlighet att hinna prata mer med de som kom och såklart även se hundarna lite mer ordentligt.

Lydnadskursen var otroligt givande och bjöd på så mycket tankar, tips och pepp. Hundarna och förarna jobbade verkligen jättefint!

Ett urval av Annelies bilder från fredagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s