Väntans tider

Nu dansar valparna i Primas mage och nästa vecka hoppas vi att de får möta världen.

Det är alltid pirrigt inför en valpning, spänd förväntan blandas med viss ängslan. Man kan aldrig veta hur det ska gå. Jag har varit lyckligt lottad och haft komplikationsfria valpningar i kenneln, men jag tar det inte för givet.

Hur som, det här är ju Primas tredje kull och hon har varit en fantastisk mamma redan från start de tidigare gångerna. Det ska bli så spännande att få veta hur många valpar hon bär.

Vi har fått några avhopp på hanvalp av olika skäl. Du som vill tävla eller jaga är välkommen att maila mig på emmaregberg@hotmail.com

Vi har fullt med intressenter på tik och mer därtill.

Ring inte! Jag har tagit bort mitt nummer här på sidan för att det är så mycket lättare för mig att hålla ordning på alla som hör av sig via mail. Jag ringer gärna upp de som kan bli aktuella för valpköp hos oss, men jag uppskattar inte när ni söker rätt på mitt nummer och ringer utan att först ha skrivit.

Tack för visad förståelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s