En serie om de valpkullar vi haft, del 5

När Ronjas valpar var några veckor dök det upp en efterlysning i sociala medier. En amma behövdes och det var bråttom! Vi fick tre extra små welshkillar att pyssla om och det var en fantastisk upplevelse.

Att ställa upp när det krisar!

2014-12-12

Ja, som ni förstod fick vi tre små extra valpar att ta hand om. Det är tre fina welshkillar på snart 2 veckor. Deras mamma lever, men kan inte ta hand om dem. Hon fick livmoderinflammation och las in akut för en vecka sedan. Nu är hon hemma igen, opererad. Hon verkar må bra, efter omständigheterna.

I lördags kom tre av kullens nio valpar till oss. De andra är hos två olika tikar.

Ronja tog sig an de små direkt, men visst har hon lite svårt att förstå att dessa behöver mat ungefär hela tiden. Jag har satt klocka på nätterna för att gå upp och se till att de får dia. Nu har Cocktail-gänget börjat äta lite vanlig mat, vilket underlättar.

 

 

I onsdags kom Elina på besök och ställde upp som hund- och valpvakt på eftermiddagen när jag var inne på jobbet en sväng. Vilken matte mammahund har!

Nu ser jag fram emot helg med lite besök från valpköpare och vänner.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s