Klubbmästerskapet 2016

Igår ringde klockan 4.00 och hela flocken åkte till Villingsberg och Goldenklubbens klubbmästerskap.

Jag var först ut med Birk i öppenklassen och jag är nöjd med hans prestation förutom att vi missade vattendirigeringen. Detta är andra gången vi kör ÖKL och han har helt klart blivit bättre på det vi tränat. Men jag inser ändå att vi behöver jobba mer på grunt vatten och i träsk. Man blir bra på det man tränar och det tycker jag stämde rätt bra denna gången. Vid vattendirigeringen kom han tyvärr på fel sida av fågeln och vinden gav honom istället vittring från söket. För första gången tog han faktiskt signalerna riktigt dåligt. Det var lite snöpligt, han var så nära. Men som alla vet: nära skjuter ingen hare, och inte heller några förstapris. Vi fick ett tredjepris, men jag är väldigt glad över resterande delar i provet! Han var tyst och samlad, hade ett effektivt sök och jobbade fint på mina tecken. 

Glimma gick ut i sista paret och jag var lite rädd att hon skulle vara lite väl laddad samtidigt som de ju också blir trötta av en hel dag på prov/ i bil. Men hon var i perfekt sinnesstämning! Snabb, effektiv, lyhörd och glad. Det är en sådan glädje för mig att starta henne nu, det var det sist också. Det känns som att många bitar som vi tränat på och haft som svagheter länge har fallit på plats och om jag ska vara ärlig känner jag att vi nu behöver lite mer utmaning. Vi fick ett förstapris och är nu redo för elitklass!


Igår var en underbar dag. Vi träffade både gamla och nya vänner och fick se många glada goldens.

Och klubbmästare blev ingen mindre än våra Dansbarns fina pappa Baccus med matte AnneCharlotte. Stort grattis från oss och även till klubbmästarna i de andra klasserna!

Nedan några bilder från Annelie:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s