Birdie Nam Nam DC’s Shot And Go

Jag vet att ni är nyfikna på vem Stellas kille är. 


Han heter Keano och här har ni hans stamtavla:


Lite av husse Christers ord om Keano:

Keano är en hund som älskar att jobba och det är väldigt roligt att jobba med honom för han bjuder på så många beteenden och så mycket glädje. Han går inte ner sig om han gör något fel utan mer kavlar upp armarna och kör på tills det blir rätt. Han har en tydlig av och på knapp. Fysiskt är han stark och älskar att följa med på cykel och joggingturer.  Keano är en mycket familjekär hund. Han är inte överdriven i kontakt/hälsning med nya hundar eller människor.

Han är skottfast och i övrigt en stabil kille med mycket ”will to plz”. Många säger att han utstrålar ett lugn vilket verkar ha lugnat en del hundar på exempelvis platsliggande. 

Keano har stort föremålsintresse, han apporterar gärna dummies oavsett storlek och älskar uppletande. Som ung fick han prova fågel och han hade inga problem med detta. Jag har valt att träna lydnad och bruks så jaktträning har bara varit lite på skoj när det blivit tillfälle. Kamplusten är väl utvecklad hos Keano och det är är nog den bästa belöningen han kan få.


Jag är så glad att jag fått använda Keano till Stella. De är ett superfint par och passar väldigt bra tillsammans. I många avseenden påminner de om varandra. De är båda två lättsamma, stabila och trevliga individer som ändå har stor motor och ett stort engagemang och driv i arbete. 

Keano har tävlat lydnadsklass 1 och 2 med förstapris och fina poäng och är godkänd i lägre klass spår. De ska tävla igen nu snart och då håller vi tummarna för uppflyttning!

Tack Christer och Anna för att ni sa ja, för all hjälp kring parningar och för att Stella fått komma och bo hos er!

Nu är det bara att hoppas, vänta och se!

En reaktion till “Birdie Nam Nam DC’s Shot And Go

  1. Vilken härlig attityd Keano har, så härligt samarbete och följsamhet med sin husse. 🙂 Hoppas på många små Keano valpar. 🙂
    Med vänlig hälsning
    Carina & Poppe

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s