3 veckor sedan parning

Det verkar sannerligen som att Stella är dräktig! 3 veckor sedan parning och helgen inleddes med morgonillamående. Lite bredare om magen och spenarna är svullna.
John-Filip ska hjälpa oss med ett ultraljud om någon vecka. Vilken lyx detta med veterinärer i kenneln. Kan varmt rekommendera hans klinik Vetopia som ligger strax utanför Uppsala. Gå dit och hälsa från Eldflammans så får ni lite extra kärlek!

Dagens Stella:

Tack förresten för alla mail om valpintresse! Det är helt otroligt hur många ni är som vill ha en Eldflamma och vi tar det som en stor och fin komplimang! Jag vill dock poängtera att vi endast säljer till personer med tränings- och tävlingsintresse eller intresse av praktiskt arbete, och då menar vi tex jaktapportering eller räddning. Vi är priviligierade att ha er alla men det gör också att vi nu kan välja att sälja till personer som verkligen vill lägga tid på hundsport. Med allt det jobb som ligger bakom en valpkull; all meritering av föräldradjur, sökande efter lämplig hanhund, resor till denne och sedan allt jobb med att ha en valpkull: ja, då känns det motiverat att också ha lite förväntningar på hur resultatet, det vill säga valparna, förvaltas. 

Guldrumpor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s