Duktiga Eldflammor 

När vi hade träffen för 3 veckor sedan spontanshoppade Sara och John-Filip varsin start till Goldenklubbens working test som gick i Vallentuna idag. Även Annelie hade anmält sig och Sky. Så roligt när hundarna kommer ut på tävlingar och prov. Jag tränade tillsammans med Sara och John-Filip i måndags med lite WT- upplägg med olika stationer, transporter, skott och olika markeringar. De var så duktiga så det förvånar mig inte att det gick fint idag! Ruth och Sara fick ett förstapris! Hurra! Och Coffee var inte långt därifrån på sina 67 poäng. Grym debut för både honom och husse i jaktsammanhang och jag är så stolt! Sky fick även han ett andrapris, och han har verkligen utvecklats! Jag hörde att de alla fått mycket beröm, både från domar- och publikhåll. Snabba, glada och snygga hundar! 

Fick två fina bilder på syskonen från Annelie!Sky, Ruth och Coffee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s