Kära september 

Du gav oss av både bra och dåligt. Du gav oss nya erfarenheter och upplevelser som vi helst varit utan i livet. Därför har det varit lite tyst här, även om jag vet att ni är många som vill ha uppdateringar om Stella. 

Stella mår bra! Det har varit mycket illamående och nu har det äntligen börjat vända. Vi är så glada för dräktigheten och hoppas att det gömmer sig några fler därinne än de vi såg vid ultraljudet, men är tacksamma för de vi får och hoppas att allt fortsätter gå bra! Det är det viktigaste!

I söndags startade jag och Gangstern på jaktprov. Det var helt klart inte vår dag, Glimma var alldeles för ivrig och ljudade genom hela provet när den andra hunden arbetade. Jag har inte haft problem med ljud på henne tidigare och det känns surt att det ska komma nu i elitklass. Men jag har funderat lite över hur jag ska hantera det och har lite tankar… Arbetsmässigt sköter hon sig inte heller när hon är i den sinnesstämningen, koncentrationen sjunker, minnet sviker och trött blir hon av att ligga så högt i aktivitetsnivå, vilket gör att hon inte håller genom hela prövningen. Vi har en till start nu i höst och jag känner mig tveksam till att få ordning på detta innan dess, men tänker ge det ett försök! 

Jag vet att Glimma har kapacitet för otroligt mycket i apporteringsarbetet och jag älskar att starta henne när hon är i rätt sinnesstämning, då har vi fantastiskt roligt tillsammans. Men ju fler prov vi går på under en säsong, desto sämre blir hon, hon förknippar situationen med SÅ mycket KUL! Hon är alltid bäst på våren/ sommaren när hon inte hunnit bli så tänd. 

Lilla Gangster, ibland du gör skäl för ditt namn! Men som vi älskar dig ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s