Flockliv 

Det är något speciellt med att ha tre hundar hemma. Tre hundar som äter olika mat, tre olika tunnor att ösa ur och tre skålar att fylla. Det känns så mycket mera flock, så mycket mer kennelliv att ha tre hundar jämfört med två. Och jag  älskar det. Men när jag och Malin går förmiddagspromenad tillsammans känns fyra hundar jättemycket. En av dem känns inte alls. En litegrand men inte mycket. Mina två känns desto mer. Måste styra upp allmänlydnaden lite.

Har emellanåt svårt att förstå de som väljer att ha många hundar hemma. Har svårt att tro att man kan hinna med var och en på ett vettigt sätt. Men jag antar att det i vissa avseenden är som att skaffa fler än ett barn, kärleken tar aldrig slut – den växer och det finns så det räcker till alla. Sedan handlar det givetvis mycket om livssituation, hur man bor, jobbar, reser och ja, lever. 

Nåväl! Malin tog med kameran och tog superfina bilder på guldgänget bland höstens nyanser av guld. 

Jag älskar den här tiden på året. Nu har vi gått in i månaden då vi firar bröllopsdag och nu i oktober föds förhoppningsvis vår nästa lilla stjärna, oktober kommer nu och alltid att ha ännu lite mera stänk av guld i sig. 

Foto: Malin Wijk 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s