Lydnadstävlande

Idag var jag och Birk i Knivsta och tävlade lydnad! Tyvärr nollade vi apporteringsdirigeringen så det blev ett andra pris men jag är så nöjd med många andra delar av programmet. Rutan fick vi en tia på och den har krånglat lite de senaste starterna så det kändes som ett fint kvitto på veckans träning! Birk har en fin känsla och fokus på tävling nu. Det har varit tydligt med just honom att han behöver tävla lite mer och regelbundet för att hitta sin koncentration. Jag tycker det är roligt att starta honom nu, men vi får se om vi når målet i år eller om vi faktiskt ska börja jobba in det nya programmet och fortsätta köra nästa år! Vi har en till tävling inbokad, men sen vill jag nog lägga lite mer tid tillsammans med valparna och husse på helgerna. Jag träffade några av er som läser här/ på facebook/ instagra på tävlingen idag och det är så kul när ni kommer och säger hej och jag får ansikten på er som hänger med oss! Det händer nästan på varje tävling. Ibland glömmer jag att det faktiskt inte bara är våra valpköpare längre som läser och har koll på oss! Eldflammans kommer alltid vara en personlig kennel men att den växer på det här sättet har vi ingenting emot! Mer goldenkärlek till hundfolket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s