Eldkullen 2 veckor

Idag blev Eldkullen 2 veckor. Det går fort!


De tittar nu, med nyfikna små ögon. De går, men bara ett två tre steg innan kroppen blir för tung och balansen sviker. De ålar över varandra och ligger ofta i en stor syskonhög och ibland på rad med tassen på en syster eller bror.

Vi har delat ut valpbesked och är tacksamma för att åter fått så många bra valpköpare som alla vill tävla, träna och arbeta med sina hundar inom olika grenar. Även denna kullen får spridning, från Norge till södra Sverige och hit. Vi behåller några i närområdet och det känns kul! Framför allt ska ju en av flickorna bo kvar hos oss och jag tänker varje dag på vem hon är. Du, du, du eller du? Än så länge kan jag inte säga mer än att de är väldigt jämna i storlek och utseende och att de alla söker min hand när jag sitter bredvid valplådan och klappar dem mjukt. De känns trygga och pigga. Precis som det ska vara.

 

 

 

En reaktion till “Eldkullen 2 veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s