Grattis Beatleskullen 4 år!

Hurra! Grattis på födelsedagen Beatleskullen! För 4 år sedan föddes Stella och hennes syskon. 7 valpar blev det och här är en film på när de var 13 dagar, precis lika gamla som Stellas valpar är nu. Tiden, så mäktig och så svår och så fascinerande den är. Det har hänt en hel del på fyra år, Glimma hade inga glasögon och tidningar i valplådan har vi slutat med. Men det är lika mycket känslor och lika fint att se denna kullen nu som det var då. Som alltid tänker vi lite extra på Ella denna dag, änglahunden som försvann alldeles för tidigt efter en påkörning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s