Eldkullen 1 vecka

Redan en vecka sedan valparna föddes och idag jobbar jag första gången ett par timmar på eftermiddagen/ kvällen. Jag hade preliminärbokat lite patienter idag, med reservation för om jag behövde vara kvar hemma. Men valparna kom så tidigt så jag fick en hel vecka helt ledig tillsammans med dem och det har varit oerhört skönt. Inte för att de behöver mig just nu, inte alls egentligen. Men mamma Stella är värd lite extra ompyssling. Och jag har fått otroligt mycket datorjobb gjort. Skönt! Nu hjälps jag och Aron åt och jag har också pratat med Tove som kommer att kunna avlasta oss lite i år med. För er som inte vet är Tove vår kennelflicka som bor i närheten och som varit en pärla vid våra tidigare kullar. Nu går hon på hundsportsgymnasium men kommer att ha lite dagar hemma ändå och får då hoppa in och jobba lite extra. Och det är vi så glada för! Vi kunde inte ha en bättre kenneltjej! Jag hjälpte själv till på en schäferkennel när jag gick i gymnasiet och det var fantastiskt roligt och lärorikt.

Valparna växer otroligt fort och de kravlar sig fram allt snabbare i lådan. Stella är jätteduktig som mamma. Hon är väldigt avslappnad och trygg och pysslar så fint med de små. Hon lämnar mest valplådan korta stunder, men söker lite mer sällskap nu mot tidigare.

Valparna är oerhört jämna, både i färg och storlek. Personlighet är givetvis lite tidigt att uttala sig om än, men de är pigga och trygga. Det ska bli så spännande att se vad de utvecklar för egenskaper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s