Torsvi 

Många av er vet att vi länge sökt efter ett hus i Stockholmstrakten. Och vi söker fortfarande. Den här kullen, Eldflammans 5:e, blir den sista som får växa upp här i Torsvi. Att bo här själv i veckorna är ganska slitigt, även om det också är fantastiskt. Det är blandade känslor, för jag älskar detta hus och alla dess minnen. Det här huset och den här platsen har varit en del av mig nästan hela min uppväxt och hela mitt vuxna liv. Jag har bott här i många omgångar. Jag har haft mina får, hästar, hundar och valpar här. Jag har ordnat kennelläger och träffar här. 
Men nästa gång Eldflammans har valpar blir det på en ny plats, där vi ska skapa nya minnen. Det ska bli så spännande att se var det blir. Jag hoppas innerligt att 2017 kommer med ett nytt hem för oss!

Och Torsvi får fortsättningsvis ge oss varma sommarkvällar, ljumma vårvindar, vedhelger på hösten, familjehäng och kanske någon sprakande brasa i debembermörker. Jag är oändligt tacksam för att den här platsen finns och för att jag fått möjligheten att uppfylla min dröm om kenneln här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s