Om alla de människor vi mött och alla människor vi kommer att möta!

Jag är så glad för våra köpare! Som åker från andra länder, från norr och söder. Jag är så glad för stort intresse för våra hundar, våra kullar, våra planer! 

Vi har ju sålt ganska många av våra valpar till nya hem som är långt från vårt. Och det gör verkligen ingenting, vi har kontakt med alla trots långa avstånd. Men visst är det roligt att ett gäng denna gången blir kvar i närområdet!

Men det är också så lätt nu, det här med att hålla kontakten. Mail, telefon, sms, facebook, instagram osv. Jag tycker det är så roligt att höra om hur ni har det. Men ha lite överseende om svar ibland dröjer och tveka inte att hojta till, säg gärna hej igen, säg hallå har du läst och hallå vad säger du! Jag är inte bara uppfödare och min mailkorg är liksom många andras alltid lite för full. Men jag vill verkligen att ni ska veta att jag blir jätteglad för era uppdateringar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s