Inställda/uppskjutna planer!

Ibland blir det inte som man önskar och tänkt. Att jag planerade parningen Eira-Milo var en chansning, det fanns hela tiden ett om, utifall att. Just då var läget ganska stabilt avseende covid-19 men jag visste ju att det kunde bli ny smittspridning.

Viruset härjar och det är helt enkelt inte rätt tillfälle att resa till Tyskland för att para Eira med Milo, tyvärr. Vi har undersökt andra tänkbara alternativ och diskuterat med Milos matte ang insemination, men landat i att vi istället skjuter på planerna. Situationen kanske (förhoppningsvis) är en annan nästa sommar. Vi får helt enkelt se!

Jag har också andra planer på en kull under på en av Primas valpar, Pippi, som bor i Norge. Mer info om det kommer så småningom. Det blir tidigast till hösten -21, så ni som letar valp i vår får söka vidare på annat håll.

Just nu lägger vi all kraft på att tillfriskna – för ja, vi är båda smittade här hemma och håller oss isolerade.

Var rädda om er och varandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s