1:a pris!

  
Igår fick vi ett förstapris i lydnadsklass elit! 

Vi har inte varit de flitigaste under vintern och våren men vi har satsat allt på kontinuitet. Vi har inte missat ett enda inbokat pass, och vi har lagt oss på den nivå som fungerar med livet och med jobbet. Tidigare kunde jag gå in i perioder där jag tränade som en galning inför tävlingar, för att sen halka ur lydnadsträningen. Därför att träna som en galning känns inte roligt för mig längre efter snart 15 år med hundsport. Sådan träning känns stressig och ger heller ofta inte så bra resultat. Nu växer resultaten av kontinuiteten fram. Sakta, men säkert. Och Birk, han lär mig så mycket. Om mig själv, och om honom! 

2 reaktioner till “1:a pris!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s